Mindful Run/walk clinic

Wil jij weten wat een cursus Mindful Walk of Run inhoudt maar twijfel je nog of het iets voor je kan zijn? Doe dan mee met de kennismakingsclinic  op zaterdag 15 februari! 
In 1,5 uur krijg je een goede indruk van de cursus; de oefeningen laten je kennismaken met mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen of hardlopen.
Mindful Walk/Run is veel meer dan een stukje wandelen of hardlopen. Het is een bewustwordingsproces met als resultaat meer energie en minder stress.

Datum en tijd: zaterdag 14 maart 2020 van 9:30 tot 11:00 uur.
Startlocatie: Ingang  Amsterdamse Bos, Parkeerplaats Oude Karselaan
Kosten clinic: € 15,-. De clinic gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Via onderstaand contactformulier kun je je opgeven,  ook kun je je aanmelden via www.mindfulrun.nl/amstelveen.

5 weekse cursus Mindful Run

Mindful Run laat je kennismaken met Mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. Mindfulness gaat over bewust worden en leven in het ´hier en nu´. De ademhalingstechniek verbindt je met het ´hier en nu´ en is de meest gezonde manier van ademhalen. Je leert tijdens de cursus beter voelen en hierdoor leer je ook beter hardlopen en luisteren naar je lichaam. Je gaat hoe verder de cursus vordert steeds meer van je hoofd naar je hart. Mindful Run is veel meer dan een rondje hardlopen. Het is een bewustwordingsproces met als resultaat meer energie en minder stress.
Alles wat je leert in deze cursus kun je ook toepassen in je dagelijks leven.

De cursus is geschikt voor alle niveaus van hardlopen van beginners tot gevorderden. Een groepscursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur en kost € 95 (inclusief btw). 
Wil je de cursus individueel volgen, dan betaal je
€ 375 (inclusief btw) 

5-weekse cursus MINDFUL RUN. Start woensdagochtend 26 februari 2020 van 9:30 tot 11:00 uur. De daarop volgende data zijn:  4, 11, 18 en 25 maart. De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers.
Locatie: Amsterdamse Bos, startlocatie : parkeerplaats Oude Karselaan.

Wil je inschrijven of meer weten, vul dan het contactformulier in! Dan neem ik snel contact met je op.
Je kunt je ook aanmelden via www.mindfulrun.nl/amstelveen

Ja, ik doe mee!