Loop je vast, voelt alles teveel en vind je het moeilijk om echt goed voor jezelf te zorgen? Ga mee de buitenlucht in!

Boek je introductiesessie ter kennismaking voor €50 euro (excl. btw) ipv €150 euro (excl. btw).

Misschien herken je dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit, maar dat je niet weet wat je kunt doen om je beter te voelen. Je merkt dat je energieniveau al een tijd erg laag is. maar het lukt niet om je rust te nemen. Je voelt je schuldig als je tijd maakt voor jezelf omdat je bang bent anderen te kort te doen.. Of je gezondheid laat te wensen over en ondanks dat je al veel hebt geprobeerd lukt het je maar niet om structureel meer te bewegen of gezonder te eten.

Herkenbaar? Dan is een introductie coachsessie in de buitenlucht iets voor jou. Uitwaaien, van je af praten, ontspannen en weer helderheid krijgen in je hoofd. Weer in staat zijn om zelf de regie te krijgen over jouw leefstijl.

Ik begeleid jou graag naar meer rust in je hoofd en in je lijf. Ik heb een grote passie voor buiten zijn, (hard) lopen en (mentale) beweging. Presteren was daarbij altijd belangrijk, hierdoor kwam ik een aantal jaren geleden op een punt waarbij het plezier op de tweede plaats kwam en ik eigenlijk vooral ging lopen vanuit een gevoel van ´moeten´. 


Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met mindfulness was voor mij een hele goede manier om in verbinding te komen met mijn gevoel, in combinatie met het aanleren van een gezonde ademhaling. Niet alleen denken, maar ook voelen. Zonder oordeel. Ik ken mijn grens nu beter dan ooit. Niet meer alleen vanuit het hoofd leven, maar ook vanuit het hart. 


Als leefstijlcoach, wandel- en persoonlijke coach, onderzoek ik graag met jou wat jij nodig hebt om jezelf beter te begrijpen. Zodat jij weer in je kracht komt te staan en de juiste keuzes kunt maken.  Stap voor stap, zoals het voor jou goed voelt. 

Zet de eerste stap naar de beste versie van jezelf tijdens een introductiesessie!


Tijdens de introductiesessie kom je letterlijk in beweging. En dat is wat je nodig hebt, als je vast zit en het even niet meer weet.


Naar buiten gaan en bewegen tijdens de coachsessie is stressverlagend. In je lichaam worden gezonde stoffen aangemaakt waardoor je stressniveau meteen afneemt.  Daarnaast kom je even los van alle gedachten in je hoofd en word je je bewust van je lijf. Buiten bewegen is eigenlijk de eerste stap om weer een stapje dichterbij jezelf te komen.


Tijdens een introductieafspraak neem ik je mee de natuur in. We onderzoeken jouw beperkende overtuigingen en gaan samen kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt.  Tijdens de coaching komt altijd naar boven wat op dat moment belangrijk is. De introductiesessie is helemaal op jou afgestemd, maatwerk dus!

Na de introductiesessie

Heb je inzicht in waar je vastloopt
Weet je wat de eerste stap is die je moet zetten
Voel je je heerlijk rustig in je hoofd en in je lijf


Praktische informatie


Een introductiesessie is een intensieve coachsessie van 1,5 tot 2 uur waarin we onderzoeken welke stappen nu voor jou belangrijk zijn en kijken wat je als eerste kunt doen. Tijdens deze sessie kun je ervaren of mijn manier van coachen bij je past. .


Daarna kun je eventueel kiezen voor een langer traject. Meestal is één sessie niet voldoende voor een echte doorbraak en blijvende positieve veranderingen. Dit overleggen we uiteraard aan het einde van de sessie.

Jouw investering tijdelijk slechts: € 50 excl btw!

We gaan aan de slag in het Amsterdamse Bos of in een andere groene omgeving in de buurt van Amstelveen. Na je aanmelding neem ik contact met je op om te bepalen waar we afspreken.