Ik ben Mariëlle IJkel, leefstijlcoach in Amstelveen en omgeving.
Het is mijn missie om jou te helpen om grip te krijgen op je leefstijl, op zo'n manier dat je jouw gezondheid en daarmee jouw geluk vergroot. Ik geloof dat dit voor iedereen haalbaar is en ik laat je graag ervaren dat dit ook voor jou geldt.

Ik heb een passie om buiten in de natuur te zijn en ik hou van hardlopen, dit geeft mij de nodige energie, zowel fysiek als mentaal.  Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Amstelveen. Mijn kernwaarden zijn natuur, verbinding, gezondheid en innerlijke rust. Ik heb er bewust voor gekozen om buiten te coachen.

Jarenlange werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg heeft ervoor gezorgd dat ik zeer goed in staat ben om jou als mens centraal te stellen en maatwerk te bieden om jouw doelen te bereiken.

Ik ben ervan overtuigd dat voldoende beweging in combinatie met gezonde voeding en voldoende ontspanning bijdragen aan een goede gezondheid en het voorkomen van diverse (welvaarts-) ziekten. 
Ik ben blij dat er een nieuwe trend is waarbij er steeds meer aandacht is voor de invloed van leefstijl op gezondheid in plaats van het behandelen van klachten met pillen. 
Als leefstijlcoach is het mijn ambitie om mijn kennis in te zetten om anderen te helpen met het verbeteren van hun leefstijl


De post HBO-opleiding tot leefstijlcoach heb ik afgerond aan instituut CAM. Deze opleiding is geaccrediteerd bij de BLCN.

Naast wandel-en leefstijlcoach ben ik actief als  instructeur bij Mindful Run Nederland en geef ik diverse cursussen met als doel:  lekkerder wandelen of hardlopen, met als resultaat meer energie en minder stress. Meer info kun je vinden bij het cursusaanbod.